ECLUSE wint Belgische Energie- en Milieuprijs

ECLUSE is de trotse winnaar van de Belgische Energie- en Milieuprijzen, in de categorie 'Sustainable Energy'. Deze werd op 8 juni door de jury aan ECLUSE toegekend voor de uitzonderlijke manier waarop het project bijdraagt aan een duurzame toekomst

"Dit is, na de sustainability award die we vorig jaar ontvingen van de Antwerpse havengemeenschap, de tweede erkenning die ECLUSE krijgt voor haar duurzaam karakter", zegt Paul Verbeeck, voorzitter van de raad van bestuur van ECLUSE. "Dit sterkt ons in de overtuiging dat we met dit partnerschap de juiste keuze hebben gemaakt voor de volgende generaties."

De Belgische Energie- en Milieuprijs wordt sinds 2006 uitgereikt aan Belgische bedrijven en particulieren die op een uitzonderlijke manier hebben bijgedragen aan het uitwerken van een duurzame toekomst op lokaal, regionaal en nationaal niveau.

De organisatoren van de Belgische Energie- en Milieuprijs willen vooral ruchtbaarheid geven aan de vele projecten die nu al ontwikkeld worden om onze natuurlijke rijkdommen te sparen en respectvol om te gaan met het milieu. Zij roepen eenieder op om inspiratie te vinden in deze Milieuprijzen en initiatieven te nemen in hun dagelijks leven.